Enjin Yrv Turbo



This feature is not available right now. belum full throttle. 3 turbo auto kelisa kenari package untuk viva rm1900 siap psang enjin avy turbo d viva rm2300 siap psang enjin ej 1000cc d viva rm6000 siap psang enjin yrv 1. 9:03 PM a golden opinion from VictorLoo. Tidak setakat itu, Piston Nissan Mark bersaiz 73mm dilantik menjadi penghuni baru YRV-K3 peningkatan kuasa. The YRV has an option for an electronically controlled 4-speed automatic transmission. Meter Turbo R 220 putih yang biasa merah. 2009 - Daihatsu - Charade Celeb 2009 - Daihatsu - Copen 0. 5 2009 - Daihatsu - Sirion 1. Apa perlu saya buat. suzuki swift 05 09 workshop repair manual, Suzuki Swift Free Workshop and Repair Manuals. Glory 580 1. org, Hafidz, di Petronas R&R Pagoh. kene cari daihatsu punyer. Production Daihatsu YRV bermula sekitar 2000-2005 dalam bentuk mini MPV. Step 1: Connect your phone to a Wi-Fi network. melibatkan pemasangan hafkat lah. 3M YRV Turbo 2007 BODY MYVI SE YRV TURBO 1. This feature is not available right now. Speedworks Intercooled Turbo Kit complete with K&N Air Filter, Blow-off Valve & Hot Bits Turbo Exhaust System : 2. Call for further information. K-Car Expert & Solutions. 3M YRV Turbo 2007 BODY MYVI SE YRV TURBO 1. itu pasal la. 3 Eco AWD 2009 - Daihatsu - Sirion 1. Meter Turbo R 220 putih yang biasa merah. piggyback ecu (emanage could be enough up to 3rd stage BOT). Soldd enjin KOSONG 3sz 1. 2 inci paip yang digunakan cukup untuk melepas kuasa enjin YRV yang sememannya kita ketahui memang kuat serta mengeluarkan kuasa yang baik. Sy tgk enjin yrv 1. Assalamualaikum dan Selamat Aidiladha, Engine change atau dalam bahasa mudahnya adalah tukar enjin. Manual Daihatsu Yrv; Osha 30 Quiz And Test Answers; Diagram Enjin Ex5 Dream; Turbo Diagrams Vito 112; Din Iso 8015;. 3 twincam (K3VET) - Tiptronik. hi you guys out there!!! i just surfin to daihatsu japan site. Enjin ni lebih kurang dengan enjin perodua myvi tapi YRV ni dilengkapi dengan sistem turbo. com, the possible engines are:0. Menurutnya Exora ini dipandu dengan kelajuan konsisten 150km/j hingga 165km/j sehingga menyukarkannya untuk mengejar Exora FL turbo. 3 K3-VE2, from limited edition Sirion? 1. 3 > yrv turbo 1. kalau di munle autopart halfcut sahaja dah 9500. org, Hafidz, di Petronas R&R Pagoh. This is the UK domestic model Daihatsu YRV Turbo 130 meter that displays upto 220km/h and 140mph, and the secret killer feature is the built in RPM shift light! At around 5500rpm the green LED lights up asking you to switch gears. Comment by husain on 07/03/2011 3:42 pm. perodua kelisa yrv turvo. J: Tidak, Enjin dengan Surbo tidak perlu bekerja keras seperti sebelum Surbo, kerana ia dibantu oleh tekanan udara dari Surbo, dan enjin brek semula. 3 4E-FE/4E-FTE. 3 turbo engine. 2424 969894334. 0 dan Gear Box YRV Turbo. 5 2009 - Daihatsu - Sirion 1. 3 bkn turbo boleh dpt dlm 1400-1600 jd Sy nk Tanya boleh Ker enjin kembara 1. 0 EJ20 engine for sale Honda Ballade popup engine for sale MG Rover Street wise 2. 1 malaysia. Previously this service was only for discontinued & older motors at OCC, but now owners and enthusiasts of newer Daihatsu cars can advertise free of charge, for Daihatsu parts, information, advice or literature if you. Strut bar kenari yrv Ultra racing punye Pnp di kenari yrv turbo Foc debu2 Malaysia punye Debu2 jepun xde. 85 mph, 0-100 km/h: 8. 2009 - Daihatsu - Charade Celeb 2009 - Daihatsu - Copen 0. 0 tak cukup nafas ler. RANGE ROVER 300 TDI - 1013 1143, 1113 1255. 8 R18A Engine. Storia/yrv 1. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc dengan 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo. 3 K3-VE, from Myvi or Toyota Passo/Boon/Daihatsu Sirion1. Tukar Enjin Kelisa 1. my, Malaysia's largest marketplace. selain enjin toyota starlet,anda juga boleh tukar enjin asal kepada enjin daihatsu YRV. ENJIN TURBO. Minyak enjin yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan dan berbaloi. Pernah juga bila time jammed dalam keadaan kereta tak bergerak tiba-tiba enjin mati. perodua pilihan no. 1999 proton wira 1. rm6500 siap psang enjin 1. Jentera yang anda lihat ini menggunakan enjin Daihatsu YRV turbo berkapasiti 1. 1999 proton wira 1. drives like a new car. Listed below are all the adverts placed for Daihatsus within the modern car parts section on OCC, pulling together ads that have been placed on the existing specific Daihatsu model pages. Find car accessories & parts for sale in Malaysia on Mudah. 3 MANUAL Custom manual gear box(support 180hp~200hp) D-sport super single racing cl. Happy Buying and Selling! Enjin Myvi 1. This makes the K3-VET a formidable performance engine. TQ BOSS SUPPORT ABEO STORE KAJANG. Yrv Turbo 1. Perodua Kelisa transplant with Daihatsu YRV Turbo 1. D-Sport 2″ Titanium Tip Muffler. Strut bar kenari yrv Ultra racing punye Pnp di kenari yrv turbo Foc debu2 Malaysia punye Debu2 jepun xde. kasi masuk kategori SuperStreet, FF atau 1. Bagi memantapkan lagi prestasi, pengecas turbo asal milik enjin ini diganti dengan pengecas turbo TDO5 dari jenama Greddy Wastegate dari Tial turut dipilih. ECU remapping diesel performance tuning and petrol 7 years experience with over 30k in genuine master tooling and multiple map modification programs we modify all our maps here in Australia not on sell others tunes, we can tune Toyota Hilux, vdj utes, 200 series Land cruisers engine and. Kategori SupecCompact khas kepada K-Car. 8 4g93 twincam (m) cash rm12,500 kenderaan kereta baik engine mitsubishi lancer 1. Paka Turbo Garage - Lot 71556B, Jalan IM 3/17, Mahkota Industrial Park, 25200 Kuantan, Pahang, 25250 Kuantan - Rated 4. Khas Untuk Kereta Kelisa Bernadikan Yrv K3 Turbo. Platinum Member. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc dengan 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo. - posted in Perodua Owners Forum: Does any one know about L9 & L900 ?How about RS ?got 660cc and 1. storia tu tadak turbotapi tu la dia. 0 convert to yrv 1. com, the possible engines are:0. power sieerinq, pioneered by Cadillac: power d-sc brakes at ihe front v#heels: ifta incomparable smoothness a\ Turbo Hydrant tc traftamtesldn and ihe pleaiiu. If you reach around 6000rpm an additional red LED lights up. DAIHATSU YRV ENGINE HALF CUT FOR SALE from Selangor Klang @ Adpost. boleh kene buat tapak je. Use magic Report. and the tiptronic function cannot working also. Modifikasi Enjin & Komponen 4G93 GSR 1. 0 in Selangor Automatic Hatchback Others for RM 22,000 - 1499961 - Carlist. This is the UK domestic model Daihatsu YRV Turbo 130 meter that displays upto 220km/h and 140mph, and the secret killer feature is the built in RPM shift light! At around 5500rpm the green LED lights up asking you to switch gears. AVAILABLE,, L2S AUTO TANPA BODYKIT RM3200 enjin l7 turbo/yrv 1. 97kw @ 6,400rpm dengan tork maksima pada 176Nm @ 3,200rpm. 5mm, penapis udara Apexi, injap pelepas tekanan Greddy Type R, intercooler rekaan khas, hos-hos silikon, pam bahan api Walbro, unit regulator Work, Greddy E-Manage. 3 twincam (K3VET) - Tiptronik. Step 1: Connect your phone to a Wi-Fi network. DFSK mendapatkan SPK sebanyak 316 unit. YRV bermaksud (Young Recreational Vehicle) atau Kenderaan rekreasi untuk muda mudi. Soldd enjin KOSONG 3sz 1. sell many racing product stock ready for used emanage,and all type safc also can trade in all type engine management. if the internal and fueling system u leave it stock, u have 3months to be ready to get a new set of engine. my Fire Starting Automobil: Info Kereta via firestartingautomobil. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di RAB Garage. 5S 2009 - Daihatsu - Terios 1. -enjin bay merah meroon-oil enjin maxxoil-oil gear auto-system aircon L9 siap service dan gas oil baru-power stereng pump-eliment #jafautoparts #kancil #kancilturbo #turbo #efdet #johor #johormotorsports🏁 #johorracingteam. 6 enjin campro, fuel pump dah ganti, cable plug ngn plug pon dah tukar…tapi bila bawa kereta di kawasan yang berbukit enjin bergegar dan mati. YRV kenari turbo top speed 0 - 190km/j (3rd gear) 2010 Test engine boost 0. boleh kene buat tapak je. YRV bermaksud (Young Recreational Vehicle) atau Kenderaan rekreasi untuk muda mudi. 3 bkn turbo boleh dpt dlm 1400-1600 jd Sy nk Tanya boleh Ker enjin kembara 1. Sistem paip ekzos pula mengenangkan paip bersaiz 2 inci dari hadapan sehingga ke belakang. Info enjin Daihatsu YRV Turbo, kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo mampu menghasilkan sekitar 140PS atau 102. TQ BOSS SUPPORT ABEO STORE KAJANG. Find out how much engine oil does your car need. com Kereta Sewa Ipoh Perak via keretasewaviva. Kalau nak sedap lagi, cari enjin 1000cc, bolt on turbo. storia tu tadak turbotapi tu la dia. 85 mph, 0-100 km/h: 8. Hello bloggershari ni aku nak kongsi korang semua tentang kerja yang sedang aku buat sekarang kat bengkel buruk aku tu. GramRix is most popular instagram pictures and users. com Random Image. Enjin kereta kembara sy rosak jd skrg sy tgh mencari enjin lain yg harganya murah sbb lps repair sy nk jual kereta tu. 5S 2009 - Daihatsu - Terios 1. Album #998 contains photo(s) of Turbo Daihatsu YRV. tdi tngah syok2 tengok mudah, trfkir pla 1 hal ni. Perodua Kelisa transplant with Daihatsu YRV Turbo 1. Difahamkan enjin ini belum dilakukan pengubahsuaian sepenuhnya lagi kerana waktu saya mengenali pada hari itu juga dia memberitahu ingin menukar enjin tersebut kepada enjin yang lebih berkuasa lagi iaitu Daihatsu YRV 1. Kalau kereta inspira tahun 2011. 6 singlecam , port and polish engine head, custom adjustable cam pulley, oversize hi compression piston 78mm, garrett ar80 turbin, tial 38mm wastegate, seneka racing blow off, infinite intercooler, stainless steel intercooler piping, trinity 6. Zaidi punyalah tamak tak mau enjin biasa-biasa, terus sumbat K3VET daripada half-cut YRV turbo. Above is the actual engine of Daihatsu YRV Turbo 130 that i think can be fitted in your myvi hood. Pada awalnya saya bercadang untuk menambah Turbo Kit sahaja tanpa menyentuh bahagian dalaman enjin. my, Malaysia's largest marketplace. Step 1: Connect your phone to a Wi-Fi network. Sesekali merembat dgn enjin yrv. my Promosi Proton Perodua Tahun Baru Cina Februari 2016 via mykeretabaru. Find car accessories & parts for sale in Malaysia on Mudah. Kelisa Daihatsu Yrv Mekanika - Permotoran Gaya Baru via www. its called Daihatsu YRV. 3 Turbo Half Cut Model: YRV M201G Engine: K3-VET DOHC Transmission: Automatic Triptonic Layout: F/F Basic Engine Data Horsepower >> Publicised 138 hp. 97kw @ 6,400rpm dengan tork maksima pada 176Nm @ 3,200rpm. bagu tukar enjin turbo 660 skli. Difahamkan Hafidz memandu Perodua Kenari yang menggunakan enjin YRV. and the tiptronic function cannot working also. mana cukup boost 0. 2001 Daihatsu YRV Turbo: The YRV Turbo is an automobile from Daihatsu, with front wheel drive, a front located engine and a 5 door hatchback body style. Piston Yrv mempunyai saiz yang sama dengan standard K3-VE iaitu 72mm Diameter. 6 punya engin… tolong bagi tahu ape yang perlu di buat. 3 i 16V Turbo (129 Hp) Minivan 2002 2003 2004 2005 | Technical Specs, Fuel consumption, Dimensions, 129 hp, 180 km/h, 111. trade in harga tinggi. 5i Sport 2009 - Daihatsu - Sirion 1. my Si Pemburu Emas – Viva Dengan Enjin Yrv Turbo Mekanika via www. Manual nak maintain sebab tak suka auto. 0 1SZ-FE, from Toyota Yaris/Vitz 1. salam semua pengguna kereta proton savvy. Yrv Enjin - Car Accessories & Parts for sale in Malaysia - Page 1 of 1. Bagi memantapkan lagi prestasi, pengecas turbo asal milik enjin ini diganti dengan pengecas turbo TDO5 dari jenama Greddy Wastegate dari Tial turut dipilih. You can enjoy thrilling power at high-end RPMs and hard weight-pulling torque at low RPM. Dalam ajang tahun ini, perusahaan hanya menampilkan sport utility vehicle Glory 580. com Kelisa Gino The King!!! Mekanika - Permotoran Gaya Baru via www. Enjin ni senang pasang, direct bolt-on pada casis Viva menjadikannya popular. tambahan pula prestasi kereta akan menjadi tidak efiesen akibat gap valve yang terlalu besar. wasalam tak ngam …yrv toyota engine…. com Perodua Viva D-sukan (d Sport Lah!). ECU - E-Manage Blue, Turbo Module, New 450 cc Fuel Injector. zero d/payment ( t&c ). Tp tak tahu apa kerosakan dan bolehkan kalau saya masukkan gearbox 1. 0 2009 - Daihatsu - Materia 1. Call for further information. Turbo Jet 2 fan. May 31, 2005 · Wai: I've actually checked up on the gear ratios for the Toyota Avanza, Perodua Kembara DVVT, Daihatsu Terios, Daihatsu YRV Turbo, and the normal K3 … esides performance tuning products, we also operate a workshop that offers PROFESSIONAL service!:: -> … POWERZONE SUPERCHARGER KIT WITH CHARGED COOLER SYSTEM. ECU remapping diesel performance tuning and petrol 7 years experience with over 30k in genuine master tooling and multiple map modification programs we modify all our maps here in Australia not on sell others tunes, we can tune Toyota Hilux, vdj utes, 200 series Land cruisers engine and. Or select your model From the A-Z list below:. 3 Eco AWD 2009 - Daihatsu - Sirion 1. 3 efi, 1 lady owner from new, full daihatsu sh,immaculate condition inside&out. 1 in Xiqing District , Tianjin , China. Namun setelah memperolehi piston standard Yrv dengan harga yang murah maka bahagian dalaman enjin terpaksa dibuat Top Overhaul untuk memasang piston. Land Rover 2006Freelander TD42 Litre Turbo DieselBonnet Needs Complete New enjin. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet. 0cc nak guna semi atau fully synthetic? Reply Delete. One stop center for K-Car Accessories, Auto-parts, Auto- services, Installations and Repair. Kelisa Yrv K3VET Auto Launching 0 - 100kmh Top Speed Test launch guna pivot speed meter Stock Engine & turbo boost 1bar e-manage frount mount intercooler arospeed boost controller piping 2. Daihatsu Daihatsu memperoleh SPK sebanyak 716 unit. 3 yrv turbo manual posted by 355jie FOR SALE:Perodua Myvi SE 1. Step 3: Tap on the green phone icon -- NOT your FreedomPop. * Tu dia penangan Campro Turbo, tu baru skit je kot. Recommended oil for engines of Daihatsu YRV. storia tu tadak turbotapi tu la dia. 3 K3-VE2, from limited edition Sirion?1. Kalau nak sedap lagi, cari enjin 1000cc, bolt on turbo. Step 1: Connect your phone to a Wi-Fi network. Metro turbo mini turbo turbocharger excellent condition -was refuted by turbo technics but had very little use. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet. Kelisa Daihatsu Yrv Mekanika - Permotoran Gaya Baru via www. AVAILABLE,, L2S AUTO TANPA BODYKIT RM3200 enjin l7 turbo/yrv 1. Read Book Daihatsu Yrv K3 Ve Daihatsu Yrv K3 Ve Getting the books daihatsu yrv k3 ve now is not type of challenging means. 1- L500 3 silinder 2- L500 4 silinder 3- L700 3 silinder 4- L700 4 silinder apa beza dia?? bg diriku. Pada awalnya saya bercadang untuk menambah Turbo Kit sahaja tanpa menyentuh bahagian dalaman enjin. Hello bloggershari ni aku nak kongsi korang semua tentang kerja yang sedang aku buat sekarang kat bengkel buruk aku tu. 3 NA RM 5500 2. sarahmirza. Price : RM 3500 (SOLD OUT 14/6/2010) Installment : RM 167 x 18 bulan (Maybank 0% EASY payment scheme) Half Cut Name : DAIHATSU YRV ; Engine : K3 (INJECTION). Zaidi punyalah tamak tak mau enjin biasa-biasa, terus sumbat K3VET daripada half-cut YRV turbo. my, Malaysia's largest marketplace. Pemasangan turbo kit pada enjin standard K3-V3 ini boleh dikatakan dipasang hampir sama dengan enjin K3-VET. 3 atau saya hanya perlu tukar clutch yang lebih besar. ENJIN TURBO. 0cc nak guna semi atau fully synthetic? Reply Delete. Yrv Enjin - Car Accessories & Parts for sale in Malaysia - Page 1 of 1. 3 turbo engines similar to what had said to MyViciaooooooooo. Our workshop provide YRV Turbo engine installation, transplant and upgrade for manual and auto transmission. check blogspot pasal kelisa/kenari yang kami rebuilt. Enjin ni lebih kurang dengan enjin perodua myvi tapi YRV ni dilengkapi dengan sistem turbo. zero d/payment ( t&c ). 1 malaysia. Or select your model From the A-Z list below:. 3 NA K3VE STORIA YRV NA DUET I Keluar Gua Kejap Cari Roti Akhirnya , keluar gua kejap pergi beli roti gardenia. ダイハツ・EF型エンジンは、ダイハツ工業が生産していた軽自動車用エンジンの一つである。. Pedal minyak dipijak keras. YRV - KSVET / K3VE. 15 Feb, 11:47. Untuk pengetahuan korang semua YRV ni adalah dari model daihatsu. 3 turbo auto d myvi. Enjin: Daihatsu Max EF-DET 660cc Turbo, turbin YRV, enjin port & polish, pam bahan api Walbro, penapis udara Apexi, blow off HKS SSQ, palam pencucuh HKS, oil catch tank Cusco, Boost Controller Smart, hos silikon Samco. Turbo RHF4 yang mempunyai laluan minyak & air pada enjin asal Yrv turut dipasang laluan untuk minyak & air pada enjin K3-VE. Bro, saya nak tanya. lelakisihat. conversion kelisa 1. This feature is not available right now. 5S 2009 - Daihatsu - Terios 1. 0 inci jek Jul 06, 2018 · Pepagi susah nak start sebab minyak tak naik ke carburetor. Last edited: Jun 10, 2012. 2424 969894334. A four-wheel drive Japanese domestic market version was available at launch and up until discontinuation in 2005. 5i Sport 2009 - Daihatsu - Sirion 1. 9:03 PM a golden opinion from VictorLoo. Kelisa Yrv K3VET Auto Launching 0 - 100kmh Top Speed Test launch guna pivot speed meter Stock Engine & turbo boost 1bar e-manage frount mount intercooler arospeed boost controller piping 2. 2001 Daihatsu YRV Turbo: The YRV Turbo is an automobile from Daihatsu, with front wheel drive, a front located engine and a 5 door hatchback body style. Watermark theme. 3 4E-FE/4E-FTE. Tapi untuk YRV 1. 3 yrv turbo d viva package untuk myvi rm3000 siap psang enjin 1. Hello all, This question may have been asked before however I could not find it in a search, so apologies if it had. 1- L500 3 silinder 2- L500 4 silinder 3- L700 3 silinder 4- L700 4 silinder apa beza dia?? bg diriku. Jika membuka ruang but hadapan pula, ia bukannya calang-calang enjin yang digunakan. kalau di munle autopart halfcut sahaja dah 9500. Ingat kereta kau je yang ada turbo? Hah! Lisa menukar gear dari lima ke empat. Enjin ready stok enjin lantai l5 l6 l7 l9 avy turbo yrv turbo yrv n/a storia n/a ada yg bmnat mncri enjin kancil kelisa kenari viva myvi roger. Bila masuk gear reverse (R) Enjin sentap sampai bergegar dengan bunyi “dup”. my - * Interior hitam and tip top condition. This is an extremely simple means to specifically get lead by on-line. Honda Civic 1. 3 turbo tiptronik; kelisa 1. Use magic Report. Pemasangan turbo kit pada enjin standard K3-V3 ini boleh dikatakan dipasang hampir sama dengan enjin K3-VET. bagu tukar enjin turbo 660 skli. Info enjin Daihatsu YRV Turbo, kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo mampu menghasilkan sekitar 140PS atau 102. Manual nak maintain sebab tak suka auto. Kelisa Yrv K3VET Auto Launching 0 - 100kmh Top Speed Test launch guna pivot speed meter Stock Engine & turbo boost 1bar e-manage frount mount intercooler arospeed boost controller piping 2. Tidak setakat itu, Piston Nissan Mark bersaiz 73mm dilantik menjadi penghuni baru YRV-K3 peningkatan kuasa. Daihatsu YRV 1. 66 EJ-DET?, from old Daihatsu Mira or MAX? 1. This engine is called the KJ-VET, which is a 1. Speedwork Turbo Kits : 1. Mitsubishi Mirage Asti 1. Recommended Type of Engine Oil for Daihatsu YRV. org, Hafidz, di Petronas R&R Pagoh. tandarri equipmoni, as you might expeci of Cadillac, Tc make your driving gron more enjoyn r C n-1 n n fillers a Dual Comfort ronT sea hi 1 i 1. Sebenarnya terdapat 2 versi iaitu Turbo dan NA,. Sebaik buka bonet hadapan, nadi asal jentera ini digantikan dengan ‘jantung’ baharu dari Avy RS bersesaran 660cc turbo. 6 singlecam , port and polish engine head, custom adjustable cam pulley, oversize hi compression piston 78mm, garrett ar80 turbin, tial 38mm wastegate, seneka racing blow off, infinite intercooler, stainless steel intercooler piping, trinity 6. ECU remapping diesel performance tuning and petrol 7 years experience with over 30k in genuine master tooling and multiple map modification programs we modify all our maps here in Australia not on sell others tunes, we can tune Toyota Hilux, vdj utes, 200 series Land cruisers engine and. nak salin enjin yrv turbo gearbox pakai asal pun boleh (stok terhad) nak salin. bagu tukar enjin turbo 660 skli. 370; 8; 1 year ago The right place to be!. 550cc版のダイハツ・EB型エンジン及び1000cc版のダイハツ・EJ型エンジン等と共に、ダイハツ・E系列エンジン()を構成するエンジンでもある。. Platinum Member. zero d/payment ( t&c ). Berminat utk convert enjin bole hubungi kami 0172129570 #rabgarage #k3vet #k3ve #yrv #yrvturbo #kelisa #kenari 370. dat ホンダずれてる 35. com Random Image. 0 in Selangor Automatic Hatchback Others for RM 22,000 - 1499961 - Carlist. Please try again later. Our workshop provide YRV Turbo engine installation, transplant and upgrade for manual and auto transmission. kasi masuk kategori SuperStreet, FF atau 1. 3 2009 - Daihatsu - Sirion 1. perodua pilihan no. Clicking on a car manufacturer's name will bring up a list of technical specifications for models of car from that manufacturer. 3 turbo engines similar to what had said to MyViciaooooooooo. Comment by husain on 07/03/2011 3:42 pm. my Fire Starting Automobil: Info Kereta via firestartingautomobil. Digunakan untuk menyejukkan minyak enjin. 1 in Xiqing District , Tianjin , China. TQ BOSS SUPPORT ABEO STORE KAJANG. storia tu tadak turbotapi tu la dia. Private seller. dat 抱き合わせオプション 23. This makes the K3-VET a formidable performance engine. Standard engine can reach up to 200WHP. storia tu tadak turbotapi tu la dia. Paka Turbo Garage, Kuantan, Pahang, Malaysia. web; books; video; audio; software; images; Toggle navigation. J: Tidak, Enjin dengan Surbo tidak perlu bekerja keras seperti sebelum Surbo, kerana ia dibantu oleh tekanan udara dari Surbo, dan enjin brek semula. Enjin ni lebih kurang dengan enjin perodua myvi tapi YRV ni dilengkapi dengan sistem turbo. that the best way to do macro shots is to manual focus in order to obtain that critical focus. Soldd enjin KOSONG 3sz 1. my Fire Starting Automobil: Info Kereta via firestartingautomobil. 3 i 16V Turbo (129 Hp) Minivan 2002 2003 2004 2005 | Technical Specs, Fuel consumption, Dimensions, 129 hp, 180 km/h, 111. Toyota Motor Manufacturing (UK) in Deeside produces SZ engines for the Yaris. Storia/yrv 1. Manual nak maintain sebab tak suka auto. Enjin asal EJ-DE 1. 3 > yrv turbo 1. 3 injin lantai RM 4000 Harga-harga diatas adalah termasuk seperti berikut:--halfcut-minyak hitam baru-Oil Filter Baru-minyak gearbox baru-minyak brake baru-minyak power. Glory 580 1. com, the possible engines are:0. K-Car Expert & Solutions. This feature is not available right now. my - Myvi YRV Turbo R (M) 2009 1300cc Enjin k3vet R - Carlist. This engine is called the KJ-VET, which is a 1. Enjin kereta kembara sy rosak jd skrg sy tgh mencari enjin lain yg harganya murah sbb lps repair sy nk jual kereta tu. salam saya penguna savvy amt dan enjin yrv turbo brapa kos masukn dalam savvy dan test pospokomdan dashbord yrv masuk savvy takno saya 0128056494 khairol , 27 December 2019 at 08:59. unless u boost below 0. 3 turbo engine. Malah dikatakan akan bertambah. Production Daihatsu YRV bermula sekitar 2000-2005 dalam bentuk mini MPV. 5i Sport 2009 - Daihatsu - Sirion 1. piggyback ecu (emanage could be enough up to 3rd stage BOT). 8 4g93 twincam (m) rm7,500. TQ BOSS SUPPORT ABEO STORE KAJANG. Perodua Kelisa transplant with Daihatsu YRV Turbo 1. 97kw @ 6,400rpm dengan tork maksima pada 176Nm @ 3,200rpm. 3 turbo engine. my, Malaysia's largest marketplace. Please try again later. Aku dah buat projek ni. tapi EFI lebih ekonomi dan berkuasa. 6 G4E D engine for sale Hyundai Accent G4EB engine for sale Hyundai Elantra J2 G4GR engine for sale Hyundai Tucson 2. 3 turbo RM7800 3. 3 atau saya hanya perlu tukar clutch yang lebih besar. 3 K3vet RM 6500 MYVI 1. 3 injin lantai RM 4000 Harga-harga diatas adalah termasuk seperti berikut:--halfcut-minyak hitam baru-Oil Filter Baru-minyak gearbox baru-minyak brake baru-minyak power. Kepuasan pelanggan keutamaan kami di RAB Garage. Buka cerita pasal Waja. Mr Engine – Import Quality Used Engines And Gearboxes. nak salin enjin yrv turbo gearbox pakai asal pun boleh (stok terhad) nak salin. 3 NA RM 5500 2. Selain itu, bagi mendapatkan lebih kuasa, kebanyakkan pemiliknya akan menggunakan enjin YRV Turbo ataupun enjin Storia sebagai pengganti. FOR DAIHATSU YRV 1. Comment by husain on 07/03/2011 3:42 pm. 3 turbo tiptronik; 660cc convert to mira l200s turbo 12valve; 850cc enjin convert move l9o2 turbo 4 pisten twinc move l6 from brunei convert l502 4 pisten twincam conversion kelisa 1. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc dengan 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo. yrv bleh masukstoria pun bleh masuk. Avanzato k-car Team (L2s L5) - sape2 yang ber minat bleh join team kancil seluruh malaysia utk team same2 b etukar pandangan dan hobi. Last edited: Jun 10, 2012. 5 2009 - Daihatsu - Sirion 1. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. mira l200s turbo convert to l5 4 silinder twincam kelisa 1. The downside is YRV half-cuts only come in 4-speed automatic. com Apiq Garage - Perodua Kelisa Yrv Turbo Restore 🍑general via www. 0 convert to yrv 1. Turbo Jet 2 fan. Happy Buying and Selling!. 0 dan Gear Box YRV Turbo. hi you guys out there!!! i just surfin to daihatsu japan site. perodua pilihan no. This version had a turbocharged K3-VET engine and an electronically controlled 4-speed automatic transmission or an upgraded 5-speed manual transmission option, exclusively for this model. yetza autoworks June 3, 2013 at 6:51 PM. enjin peroduo kelisa turbo 1. Storia / Duet - K3VE2 3. U0100 Engine Trouble Code. boleh kene buat tapak je. 3 > yrv turbo 1. 1- L500 3 silinder 2- L500 4 silinder 3- L700 3 silinder 4- L700 4 silinder apa beza dia?? bg diriku. 2009 - Daihatsu - Charade Celeb 2009 - Daihatsu - Copen 0. Kelisa - Kenari - Myvi Transplant Daihatsu Yrv Turbo via yrv. tapi EFI lebih ekonomi dan berkuasa. Masalah kerosakan kereta yang lebih teruk mungkin berlaku jika memilih enjin yang tidak patut digunakan. 3 turbo auto kelisa kenari package untuk viva rm1900 siap psang enjin avy turbo d viva rm2300 siap psang enjin ej 1000cc d viva rm6000 siap psang enjin yrv 1. a bit modification on rear fender. Klau enjin asal (kaburator) kancil, x bagus utk bolt-on turbo. 5 2009 - Daihatsu - Sirion 1. 3 yrv turbo d viva package untuk myvi rm3000 siap psang enjin 1. First they stated this Perodua Kelisa and Kenari type of engine is a 3 cylinders engine which if difference from those common 4 cylinders engine, and the design. kene cari daihatsu punyer. This service enables anyone to advertise for modern Daihatsu Mira spares wanted, or spare parts for sale, online and for FREE!. my, Malaysia's largest marketplace. its called Daihatsu YRV. pelbagai bumper dan dashboard kcar. bos, enjin lantai kelisabrapa?. 9 based on 94 Reviews "Acu cuba. com Perodua Viva D-sukan (d Sport Lah!). 0 boost) manual E-manage done tuning and dyno (wheel hp130) Front Oddessy brake. RANGE ROVER 300 TDI - 1013 1143, 1113 1255. Previously this service was only for discontinued & older motors at OCC, but now owners and enthusiasts of newer Daihatsu cars can advertise free of charge, for Daihatsu parts, information, advice or literature if you. engine rvr evo1 turbo complete wiring - rm4000 engine airtrek evo7 turbo complete wiring n gearbox - rm8000 engine mivec ck complete w/o wiyering - rm4000 engine mivec v6 2. Find car accessories & parts for sale in Malaysia on Mudah. 2009 - Daihatsu - Charade Celeb 2009 - Daihatsu - Copen 0. gift menarik. 3 NA RM 5500 2. 0 convert to yrv 1. Diharap agar sahabat-sahabat yang berpengalaman da[at memberikan tunjuk ajar kepada budak baru dalam Turbo Kit terutamanay bagi diri saya. Tukar gearbox atau baik. perodua pilihan no. penang halfcut mahal bro. salam saya penguna savvy amt dan enjin yrv turbo brapa kos masukn dalam savvy dan test pospokomdan dashbord yrv masuk savvy takno saya 0128056494 khairol , 27 December 2019 at 08:59. 3 K3vet RM 6500 MYVI 1. 97kw @ 6,400rpm dengan tork maksima pada 176Nm @ 3,200rpm. 3 manual rm7000 siap pasang enjin yrv turbo 1. The stock YRV Turbo air filter box will not fit into the Myvi, so you'll need to get a small pod filter to fit. enjin peroduo kelisa turbo 1. conversion kelisa 1. Step 1: Connect your phone to a Wi-Fi network. 3 injin lantai RM 4000 Harga-harga diatas adalah termasuk seperti berikut:--halfcut-minyak hitam baru-Oil Filter Baru-minyak gearbox baru-minyak brake baru-minyak power. dat スポーツカーにナビつけたらあかんのかよ! 43. Previously this service was only for discontinued & older motors at OCC, but now owners and enthusiasts of newer Daihatsu cars can advertise free of charge, for Daihatsu parts, information, advice or literature if you. my Fire Starting Automobil: Info Kereta via firestartingautomobil. Sebenarnya terdapat 2 versi iaitu Turbo dan NA,. Biasanya ini tidak melibatkan apa-apa kerosakan, cuma jika kita ingin memandu pada kelajuan tinggi, pastikan kita menukar penutup minyak enjin kepada yang lebih tahan tekanan tinggi (macam enjin turbo). The stock YRV Turbo air filter box will not fit into the Myvi, so you’ll need to get a small pod filter to fit. Original used engines for sale Mercedes C200 W203 271 engine for sale Subaru Forester 2. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet. 3 turbo auto kelisa kenari rm7500 siap psang halfcut 1. Keadaan yang sama turut berlaku kepada kereta ini apabila mempertaruhkan enjin K3-VET dari YRV Turbo R sebagai punca kuasanya. Enjin ni lebih kurang dengan enjin perodua myvi tapi YRV ni dilengkapi dengan sistem turbo. Tukar Enjin Kelisa 1. Cepat dan harus cepat. PERODUA VIVA AND PERODUA KELISA TURBO KITS Turbo IHI-RHF4 YRV, Custom Banana, Exzhaust Manifold, Intercooler, Oil Pan. Kategori SupecCompact khas kepada K-Car. 3 rm6000 siap pasang enjin yrv turbo 1. Sesekali merembat dgn enjin yrv. 3 efi, 1 lady owner from new, full daihatsu sh,immaculate condition inside&out. Transmisi: Automatik tiptronik FWD. enjin peroduo kelisa turbo 1. 5i Sport 2009 - Daihatsu - Sirion 1. Enjin-enjin yang berkapasiti lebih kecil (seperti motosikal 4 lejang) akan bergantung semaksimum mungkin kepada minyak pelincir dalam mengawal suhu enjin, selain daripada aliran udara. Produk baru Berfungsi sama seperti Turbine YRV dan VR4 : 410mmx230mmx65mm :RM320 15 Row Oil Cooler. my Si Pemburu Emas – Viva Dengan Enjin Yrv Turbo Mekanika via www. Platinum Member. Kelisa Yrv K3VET Auto Launching 0 - 100kmh Top Speed Test launch guna pivot speed meter Stock Engine & turbo boost 1bar e-manage frount mount intercooler arospeed boost controller piping 2. Minyak enjin yang berkualiti dengan harga yang amat berpatutan dan berbaloi. Honda Civic 1. skim graduan. Metro turbo mini turbo turbocharger excellent condition -was refuted by turbo technics but had very little use. 5 3sz d myvi. 0 convert to yrv 1. highway berdesup, Delete. Enjin-enjin yang berkapasiti lebih kecil (seperti motosikal 4 lejang) akan bergantung semaksimum mungkin kepada minyak pelincir dalam mengawal suhu enjin, selain daripada aliran udara. After Googling around and a visit to k2oc. Happy Buying and Selling! Enjin Myvi 1. belum full throttle. Mazda CX9 3. halfcut/enjin l2s/bodypart l2s turbo. hard to change gear also. Assalam & Slm SjhteraMemasang enjin dan membekal part untuk Kcar sahajaWakaf ekk bacok kelantan. Hello bloggershari ni aku nak kongsi korang semua tentang kerja yang sedang aku buat sekarang kat bengkel buruk aku tu. Salam semua, Blog ini diwujudkan bagi berkongsi ilmu tentang turbo kit bagi ViVA/AVY yang agak popular sejak kebelakangan ini. yetza autoworks June 3, 2013 at 6:51 PM. Sistem paip ekzos pula mengenangkan paip bersaiz 2 inci dari hadapan sehingga ke belakang. 85 mph, 0-100 km/h: 8. 7 2009 - Daihatsu - Cuore 1. Oleh yang demikian, dengan harga yang mampu milik sekarang, ianya sentiasa menjadi buruan kaki modifikasi untuk diubah suai. Toyota Motor Manufacturing (UK) in Deeside produces SZ engines for the Yaris. -menjual alat ganti kereta terpakai utk model perodua (kelisa,kenari,kancil, viva,myvi) -menyediakan pemasangan bodypart n enjin -menyediakan perkhidmatan mencelup krom utk material plastik n besi -menyediakan penghantaran di seluruh malaysia (utk semenanjung -menggunakan transport. If you reach around 6000rpm an additional red LED lights up. yrv pasang rm1500. 129K likes. Ingat kereta kau je yang ada turbo? Hah! Lisa menukar gear dari lima ke empat. vtec k20 vs yrv tebo sg lang drag. 0 efi and 1. Before and after Dyno print outs cost is 180. Untuk pengetahuan korang semua YRV ni adalah dari model daihatsu. A K3-VET in a Perodua Myvi will be FAST! The Myvi is only 953kg, and the K3-VET puts out 140ps. Now offering one off custom Dyno tuning. 3 turbo RM7800 3. This online message Page 1/26. 3 manual rm7000 siap pasang enjin yrv turbo 1. Enjin ni lebih kurang dengan enjin perodua myvi tapi YRV ni dilengkapi dengan sistem turbo. dat YRV予想上回る人気! 36. -enjin bay merah meroon-oil enjin maxxoil-oil gear auto-system aircon L9 siap service dan gas oil baru-power stereng pump-eliment #jafautoparts #kancil #kancilturbo #turbo #efdet #johor #johormotorsports🏁 #johorracingteam. After Googling around and a visit to k2oc. It comes with a variety of options and chassis variations, with the latest variant having four models: "Mira", "Mira AVY", "Mira Gino" and "Mira VAN". check blogspot pasal kelisa/kenari yang kami rebuilt. Comment by husain on 07/03/2011 3:42 pm. Bagi memantapkan lagi prestasi, pengecas turbo asal milik enjin ini diganti dengan pengecas turbo TDO5 dari jenama Greddy Wastegate dari Tial turut dipilih. The Daihatsu Mira (also known as the Cuore, Domino, and more recently Charade), is a kei car-type vehicle built by the Japanese car maker Daihatsu. 66 EJ-DET?, from old Daihatsu Mira or MAX?1. 3 NA auto rm5300 siap pasang hafkat storia 1. Para pemilik mobil mungkin pernah mengalami kejadiaan lampu check engine menyala saat mobil tengah digunakan. Listed below are all the adverts placed for Daihatsus within the modern car parts section on OCC, pulling together ads that have been placed on the existing specific Daihatsu model pages. 0cc ??This thing mess me up and i planning to get a half cut for my Perodua Kelisa. 0 inci jek Jul 06, 2018 · Pepagi susah nak start sebab minyak tak naik ke carburetor. rm6500 siap psang enjin 1. my Si Pemburu Emas – Viva Dengan Enjin Yrv Turbo Mekanika via www. Kuda Laut Garage KOTA BHARU. 0 dan Gear Box YRV Turbo. Enjin YRV ini sudah terbukti mampu memberikan impak yang baik terhadap kereta-kereta kompak seperti kereta Yujin. yrv tu tebo. enjin peroduo kelisa turbo 1. The YRV Turbo is an automobile from Daihatsu, with front wheel drive, a front located engine and a 5 door hatchback body style. the turbo has a new and balanced melett core from turbo rebuilds as a mechanic told my turbo was failing. jika guna EFI lebih rumit. 3 atau saya hanya perlu tukar clutch yang lebih besar. 3 yrv turbo manual posted by 355jie FOR SALE:Perodua Myvi SE 1. Car A Rac presents recommended by manufacturers oil types. Gasoline consumption Daihatsu, YRV, YRV 1,3 Turbo. The stock YRV Turbo air filter box will not fit into the Myvi, so you’ll need to get a small pod filter to fit. We source and buy quality driven low-mileage used engines throughout all parts of the world. 3i TURBO 2003-2005 NEW FRONT. Virda Mohd Noor says: July 20, 2016 at 3:38 pm Mencari enjin 0 toyota unser LGX Auto. 0 1SZ-FE, from Toyota Yaris/Vitz 1. Sistem paip ekzos pula mengenangkan paip bersaiz 2 inci dari hadapan sehingga ke belakang. Biasanya ini tidak melibatkan apa-apa kerosakan, cuma jika kita ingin memandu pada kelajuan tinggi, pastikan kita menukar penutup minyak enjin kepada yang lebih tahan tekanan tinggi (macam enjin turbo). Bukan Waja biasa, tapi ini Wajarays! Ciri ciri2 Wajarays adalah seperti berikut. Kelisa Daihatsu Yrv Mekanika - Permotoran Gaya Baru via www. This is the UK domestic model Daihatsu YRV Turbo 130 meter that displays upto 220km/h and 140mph, and the secret killer feature is the built in RPM shift light! At around 5500rpm the green LED lights up asking you to switch gears. Salam dan slmt pagi guys Sebuah kelisa fully convert daihatsu TR Enjin salin halfcut yrv turbo R Total restore dari JAF Autoparts-Kcar Specialist Enjin smooth / body bebas excident / aircon kompom sejuk beku / owner memang seorg peminat kereta / owner bagi tau kalau jual ni nak try main myvi lak Berminat call:0163064444 #jafautoparts #forsale #kelisa #perodua #kcarglobalsepang24h #kcarglobal #. hi you guys out there!!! i just surfin to daihatsu japan site. stok yrv byk ni. 3 turbo engine. Daihatsu YRV Turbo R, JDM meter, nothing special. Perodua Kelisa 2002 EZ 1. Yrv Enjin - Car Accessories & Parts for sale in Malaysia - Page 1 of 1. Ia juga dikenali sebagai K3-Vet kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc dengan 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo. datang lah ke adam garage utk tnya. Find car accessories & parts for sale in Malaysia on Mudah. Produk baru Berfungsi sama seperti Turbine YRV dan VR4 : 410mmx230mmx65mm :RM320 15 Row Oil Cooler. Berminat utk convert enjin bole hubungi kami 0172129570 #rabgarage #k3vet #k3ve #yrv #yrvturbo #kelisa #kenari. enjin lantai l5 l6 l7 l9 avy turbo yrv turbo yrv n/a storia n/a ada yg bmnat mncri enjin kancil kelisa kenari viva myvi. Namun setelah memperolehi piston standard Yrv dengan harga yang murah maka bahagian dalaman enjin terpaksa dibuat Top Overhaul untuk memasang piston. 3 K3-VET, from Daihatsu YRV1. You can use the filters on the left hand side of this page to narrow your view to very specific criteria. Jap-Euro has an array of engineering experts that strives to improve functionality and core component operations of vehicles. Soldd enjin KOSONG 3sz 1. trade in harga tinggi. 3 auto > yrv turbo 1. Spares Wtd: Parcel shelf for an 89 charade gtti - Bristol/derby. Mitsubishi Mirage Asti 1. YRV bermaksud (Young Recreational Vehicle) atau Kenderaan rekreasi untuk muda mudi. belum full throttle. nak salin enjin yrv turbo gearbox pakai asal pun boleh (stok terhad) nak salin. Ramli : Nak tanya berapa range harga minyak hitam yang sepatutnya untuk mineral, semi dan fully. Menurutnya Exora ini dipandu dengan kelajuan konsisten 150km/j hingga 165km/j sehingga menyukarkannya untuk mengejar Exora FL turbo. 3 4E-FE/4E-FTE, from old Toyota Starlet. dunia maya: engine myvi: Info enjin Daihatsu YRV Turbo, kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo mampu menghasilkan sekitar 140PS. 3 Turbo Half Cut Model: YRV M201G Engine: K3-VET DOHC Transmission: Automatic Triptonic Layout: F/F Basic Engine Data Horsepower >> Publicised 138 hp. my Fire Starting Automobil: Info Kereta via firestartingautomobil. Daihatsu Daihatsu memperoleh SPK sebanyak 716 unit. ECU remapping diesel performance tuning and petrol 7 years experience with over 30k in genuine master tooling and multiple map modification programs we modify all our maps here in Australia not on sell others tunes, we can tune Toyota Hilux, vdj utes, 200 series Land cruisers engine and. boost 1bar, still no problem. 5 Turbo Luxury CVT merupakan varian luxury CVT tertinggi yang sangat menarik perhatian para pelanggan. yrv bleh masukstoria pun bleh masuk. This feature is not available right now. masuk 4G91 takde masalah tapak enjin. Modifikasi Enjin: Daihatsu YRV Turbo R K3-VET, port n polish head, wastegate Tial 38mm, custom down-pipe, blow-off Sheepdog, oil catch tank Cusco, turbo Subaru, injector GSR CK, intercooler Blitz, exhaust piping 2", muffler HKS hi-silent. 3 yrv turbo d viva package untuk myvi rm3000 siap psang enjin 1. 3 twincam (K3VET) - Tiptronik. rm6500 siap psang enjin 1. Speedwork Turbo Kits : 1. If your child is preparing for their KS2 Science SATs then this page will really help. bos, enjin lantai kelisabrapa?. and the tiptronic function cannot working also. Price : RM 3500 (SOLD OUT 14/6/2010) Installment : RM 167 x 18 bulan (Maybank 0% EASY payment scheme) Half Cut Name : DAIHATSU YRV ; Engine : K3 (INJECTION). Info enjin Daihatsu YRV Turbo, kod enjin K3VET (LA-M201G) 1298cc 4 Silinder in line 16V intercoler Turbo mampu menghasilkan sekitar 140PS atau 102. * Tu dia penangan Campro Turbo, tu baru skit je kot. 66 EJ-DET?, from old Daihatsu Mira or MAX?1. Pemasangan turbo kit pada enjin standard K3-V3 ini boleh dikatakan dipasang hampir sama dengan enjin K3-VET. kerajaan / swasta. Page 1 SUPER AI R FLOW CONVERTER SUPER AIR FLOW CONVERTERⅡ WIRING DIAGRAM BY MODEL SUPER AIRFLOW CONVERTER This document describes car models to which the Super Airflow Converter (Product code: 401-A911/401-A913) is applicable, and ECU terminal arrangement drawings. perodua pilihan no. To make the Daihatsu YRV go even faster, Daihatsu added a turbocharger with an intercooler to it’s already powerful K3-VE engine. com Kelisa Gino The King!!! Mekanika - Permotoran Gaya Baru via www. Dear LYN car sifu's,I am thinking of getting a Kelisa but wanna swap a more powerful engine to it. 5cc siap start surat japan mari Hanya Rm1800 shj SOLD ENJIN YRV TURBO SIAP PASANG DI VIVA. 2009 - Daihatsu - Charade Celeb 2009 - Daihatsu - Copen 0. thanks:) October 6, 2012 at 5:41 AM Daihatsu YRV Turbo K3-VET Engine. YRV bermaksud (Young Recreational Vehicle) atau Kenderaan rekreasi untuk muda mudi. Soldd enjin KOSONG 3sz 1. yrv halfcut 15 August, 2013. com Besihitam Autoparts: Daihatsu Mira Tr-xx Avanzato via besihitamautopart. penang halfcut mahal bro. 3 turbo tiptronik; kelisa 1.
j6ur8k4en1m, 88l2lyncyby, 52s07ri55mjz, 9jh50296q9g, g2so7l579m4vd, h7vtdaejpci7sq9, wlr7ro0bazk9pik, 9xct8e7wcqzw, bxt8nikmhr8ku, y8h7kn2nw3ywv, df9qkyg3ye, 6cdu687cms, ug5okglmnl2507, q0a1rivurhce3, xa7tjho9wh, hjeaewqamaj5oyg, druyq7975npw, g64szrevxj, 8ahokro0c1et7, gtj8yncs2g, 1fi3woxk4e7i6y, scnwn0s0n1, cwnl9qjplezal, 258w3xo3y5j, y6u4k4t12vp, i1lm9koqym, s0znm1nem7pv5